fbpx

KÍVÁNCSI VAGY, MILYEN WEBOLDAL PASSZOL HOZZÁD?
TÖLTSD KI A QUIZT ÉS DERÍTSD KI!

Márkahű .

tudatos női vállalkozóknak

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Ac elementum leo massa duis vitae. Tristique non tempus suspendisse auctor. In laoreet imperdiet egestas at interdum tellus dictumst. Ultricies viverra auctor pharetra cursus porttitor tristique ornare. Pulvinar arcu nibh nibh a libero in mauris. Et ullamcorper in sit pellentesque.

Építsd fel saját online birodalmadat

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Amet purus elementum turpis lectus maecenas aliquam. Vitae sit vehicula tincidunt tortor lorem malesuada pulvinar tincidunt. Lacinia sit purus risus risus nisl condimentum amet porta id. Vulputate dolor maecenas montes donec vitae facilisis mus egestas pulvinar. Enim fringilla adipiscing lectus placerat turpis mi cursus. In ultricies id lacinia integer a. Gravida euismod sit dictumst nullam scelerisque dictum.

Szóval…melyiket választod?

az egyoldalas honlap

landing page

Mit tartalmaz a csomag?

 • 40 perces, ingyenes online konzultáció
 • a megbeszéltek alapján általam tervezett, egyedi webdesign megtervezése és lefixálása (3 módosítási kör)
 • felhasználóbarát kialakítás tabletra és mobilra
 • alapvető SEO beállítások
 • Google Analytics összekötés
 • közösségi média integrációk
 • jogi dokumentumok feltöltése
 • GDPR megfeleltetés
 • + ajándék 2 hónap karbantartás, frissítés, biztonsági mentés

egyszerű oldal bloghoz, értékesítéshez, kampányhoz

További választható funkciók:

tárhely és domain név választás és a vásárlásban való segítségnyújtás (éves, fix díja van); választható űrlap típus (pl: kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés stb…); időpontfoglaló rendszer kialakítása; blog létrehozása; hírlevél feliratkozási lehetőség beépítése az oldalba (MailerLite); Facebook Pixel beépítése az oldalba; oktató videók az oldal kezeléséhez, szerkesztéséhez; további integrációk

Bátor Margaréta

Business Coach

Landing page esettanulmány

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Quam molestie magna imperdiet at et. Faucibus nunc viverra sit gravida at nibh erat in. Vulputate molestie sed turpis venenatis. Eu ut ultrices vitae pellentesque pellentesque nec. Facilisi eget pellentesque id duis neque mi sit in enim. Elit justo proin iaculis laoreet dui lorem. At hac sed eu eget est sed.

arrow_brown

2021 egy nagyon fontos év volt számomra és a vállalkozásom számára is. Elhatároztam ugyanis, hogy olyan állatbarát vállalkozásoknak szeretnék segíteni, akik tovább akarnak fejlődni és növekedni az online

néhány dolog, amik miatt a te vállalkozásodhoz is remekül passzolna egy ilyen oldal

 • Egy 1 oldalból álló honlapot kiválóan lehet használni saját kampányodhoz, vállalkozásod rövid bemutatásához, vagy terméked/szolgáltatásod értékesítéséhez.
 • Amellett, hogy egyszerűen és gyorsan elkészíthető, megjelenését is jól tudod igazítani vállalkozásod arculatához, legyen szó színekről, a betűtípusról vagy képekről, videókról.
 • Egy sima kapcsolatfelvételi űrlaptól kezdve elhelyezhető rajta egy komplett értékesítési rendszer is, hogy a rendeléssel, fizetéssel és számlázással se neked kelljen bajlódnod.
 • Eseményekhez, rendezvényekhez is tökéletes kiegészítő felület lehet az online térben, legyen szó a résztvevők toborzásáról, egy esküvői meghívó virtuális kiterjesztéséről vagy egy aktuális projekt rövid összefoglalójáról.
 • Az oldal linkjét bárhol megoszthatod, így ahogy a nevében is benne van, landoló oldalként is funkcionálhat, ahova az érdeklődőket terelheted és informálhatod őket a fontosabb dolgokról.

Engem keresel, ha...

Miért dolgozz velem?

 • olyan emberrel szeretnél együtt dolgozni, aki hozzád hasonlóan vállalkozó és szeretne segíteni neked is, hogy a vállalkozásod egyenlő esélyekkel lépjen piacra úgy, mint mások.
 • fontosnak tartod, hogy olyan készítse a weboldalad, akinek az a célja, hogy a közös munka megkezdése előtt jobban megismerjen téged és a vállalkozásodat, hogy a megvalósítás a saját céljaid és elképzeléseid mentén történjen.
 • a több körös egyeztetések során szeretnél részt venni a folyamatokban, így bármikor kérdezhetsz tőlem.
 • személyes konzultáció keretein belül szeretnéd megbeszélni a részleteket, így neked is lehetőséged lesz megismerni engem.
 • a tervezés és a megvalósítás alatt állandó támogatást kérnél egy olyan embertől, aki végig fogja a kezed és az elkészült munka átadását követően sem tűnik el, bármikor elérheted.

további hasznos információk

gyakran ismételt kérdések

Átlagosan 3-4 hétig dolgozok egy ilyen oldalon, és ez az időszak a szerződés aláírásától kezdve, az oldal megtervezésén és felépítésén át, egészen az átadásig tart.

Az attól függ, hogy milyen funkciókat szeretnél rá, így minden érdeklődőnek egyedi árajánlatot készítek igények szerint.

Igen, van. Az első részletet a munka megkezdése előtt számlázom ki, a fennmaradó összeget pedig a munka átadása után rendezzük.

Természetesen. Ebben az esetben meghívlak egy "Online fényezés" nevű 40 perces találkozóra, amin részletesen átbeszéljük, hogy mik a céljaid, terveid, mire szeretnéd használni az oldalt és kiket szeretnél elérni vele. Ezután pedig tanácsokat kapsz tőlem arra vonatkozóan, hogy milyen weboldalban gondolkodj a jövőre nézve.

Igen, ha szeretnéd megtanítom neked a felület használatát és azt is, hogy hogyan és hol tudod szerkeszteni, frissíteni a szükséges dolgokat.

Az általam készített oldalak karbantartását vállalom, melynek egy havi díja van. Erről bővebben az árajánlat kérése során kapnak bővebb tájékoztatást az érdeklődők.

Scroll to Top