fbpx

Online jelenlét

önismerettel és az egészséges életmóddal foglalkozó vállalkozásodnak!

Egyedi megjelenést és stílust szeretnél? Saját weboldalra vágysz? Esetleg egy komplett rendszerről álmodozol, ami segíti vállalkozásod működését? Mindez számodra is megvalósítható! Dolgozzunk együtt és építsük fel saját online bázisod!

Friss a blogon

Segítek, hogy vállalkozásod online is láthaóvá váljon!

Arculat

A logótól, az egyedi posztsablonokon át, egészen az eBook készítéséig vállalkozom arra, hogy segítek neked létrehozni  a te saját online arculatodat és annak minden elemét.

Weboldal

Egy vagy több oldalas honlapot, komplett webshopot vagy oktatási felületet szeretnél? Válaszd ki az elérhető csomagok közül azt, amelyikre szükséged van.

Online rendszer

Megjelennél a közösségi médiában is? Nyomon követnéd az elért eredményeket? Esetleg hirdetéseket is indítanál? Válogasd össze saját online rendszered elemeit.

Állatokkal vagy értük dolgozol?

Ha a lovak, kutyák, macskák vagy más állatok egészségéért munkálkodsz nap, mint nap, vagy az ő közreműködésükkel teszel azért, hogy az emberek jobban érezzék magukat a bőrükben, neked is örömmel segítek abban, hogy létrehozhasd saját, egyedi online világodat! Te közéjük tartozol?

a herwebdesign megálmodója

2019 óta foglalkozom hivatásszerűen az online világgal, azon belül is a weboldal készítéssel, marketinggel és kommunikációval.  A HerWebdesign keretein belül célom az, hogy minél több önismerettel és az egészséges életmóddal foglalkozó vállalkozásnak segítsek felépíteni saját weboldalát, valamint kialakítani online megjelenését és rendszerét, a logó létrehozásától kezdve, a hírlevél automatizmusok kiépítésén át, egészen a közösségi média posztok és hirdetések készítéséig.

Hiszem, hogy ezen folyamatok segítségével nagymértékű fejlődés valósítható meg rövid idő alatt. Ezen az úton vezetek végig minden olyan fejlődni vágyó vállalkozót, akik szeretnének tovább növekedni az online térben is és olyan élményt akarnak nyújtani ügyfeleiknek, ami nem felejtenek el egyhamar.

Online fényezés

Azok közé tartozol, akik már rendelkeznek saját arculati elemekkel, weboldallal és aktívan építik online jelenlétüket más platformok segítségével, de mégis találnak kivetnivalót az egyes elemekben? Ne keseredj el, vegyél részt egy ingyenes online fényezésen, melyen…

…kb. 45 percben átbeszéljük az elakadásokat és a problémákat

…felvázoljuk az elérni kívánt céljaidat

…felmérjük a változtatások/módosítások mértékét

…együtt megtaláljuk a megoldást, hogy ismét elégedett és büszke vállalkozó lehess

Téged is érdekel ez a díjmentes lehetőség? Akkor nem kell mást tenned, csak kattints az alábbi gombra és vedd fel velem a kapcsolatot, hogy meg tudjuk beszélni az online fényezésed időpontját és részleteit.

Vegyük fel a kapcsolatot!

Scroll to Top