fbpx

KÍVÁNCSI VAGY, MILYEN WEBOLDAL PASSZOL HOZZÁD?
TÖLTSD KI A QUIZT ÉS DERÍTSD KI!

A te .

aki segít abban, hogy a következő szintre léphess

Már egészen tinikorom óta foglalkoztat a weboldal készítés és az online világ. Körülbelül 18 évesen, szaktudás nélkül kezdtem el honlapokat készíteni a G-portál segítségével…

Szia, Eszti vagyok

a herwebdesign alapítója

Már egészen tinikorom óta foglalkoztat a weboldal készítés és az online világ. Körülbelül 18 évesen, szaktudás nélkül kezdtem el honlapokat készíteni a G-portál segítségével. Ezután egy filmes, egy marketinges és egy webdesigneres végzettséggel a hátam mögött, 2019-ben indultam el hivatásszerűen ezen a csodálatos úton. Pályakezdőként a marketing, a weboldal készítés, a grafika, a rendszerépítés és menedzselés, illetve a kommunikáció területén szereztem nélkülözhetetlen tapasztalatot, amire szükségem volt ahhoz, hogy saját vállalkozást indíthassak.

Kezdetben nem igazán tudtam, mihez fogok kezdeni ezzel a tudással, de reméltem, hogy lesz lehetőségem hasznosítani mindegyiket. Így született meg 2021 őszén a HerWebdesign (korábban HerDesign) ötlete, ahol még nem körvonalazódott, hogy pontosan kiknek szeretnék segíteni a weboldalak és az online jelenlét kapcsán, de mindez teljesen megváltozott, mikor gyerekkori hobbim, a lovaglás és a lovak ismét visszatértek az életembe. Onnantól fogva nem volt kérdés, hogy olyan vállalkozásokat akarok támogatni szaktudásommal és tapasztalataimmal, akik lovakkal, kutyákkal és más állatokkal együtt vagy értük dolgoznak.


Óriási öröm volt számomra, mikor 2021 végén elkészíthettem az első weboldalt egy lovas fejlesztő képzéseket népszerűsítő cég számára. A lelkesedésem azóta is töretlen, hiszen a tavalyi évben több hasonló vállalkozónak segítettem weboldal készítésben, marketingben és online megjelenésben. Ebben az évben is sok újdonsággal készülök nektek, melyek segítségével tovább fejleszthetitek állatbarát vállalkozásotokat és képesek lesztek a következő szintre lépni. Ha szeretnéd te is elkezdeni velem a közös munkát, ide kattintva felveheted velem a kapcsolatot.

akiknek már segítettem:

célok, szándékok, gondolkodásmód és világnézet

Küldetésem

amiért nap, mint nap dolgozom

…hogy minél több állatbarát vállalkozásnak megmutathassam, hogy milyen előnyei vannak egy saját weboldalnak, illetve az online megjelenés- és rendszerépítésnek. Szeretném átadni nekik szaktudásomat, melynek segítségével képesek lesznek fejleszteni vállalkozásukat az online térben, a logó készítéstől kezdve, a hírlevél rendszer kiépítésén át, egészen a közösségi média posztok és hirdetések létrehozásáig. Célom, hogy igényes, jól működő és az ügyfél elképzeléseit teljes mértékben megvalósító weboldalakat hozhassunk létre, ami segíteni fogja őket abban, hogy a vállalkozás megjelenhessen az online világban, és hogy általa kiépíthessünk egy olyan rendszert, ami nem csak a népszerűsítésben és a vevőszerzésben segít, hanem a mindennapi életet és munkát is nagymértékben megkönnyíti számukra.

Lépésről lépésre

Így fogunk együtt dolgozni

  1. Hogy tudjuk, pontosan mire is van szükséged, egy igényfelmérő kérdőív kitöltésével tudsz nekem segíteni abban, hogy bővebb képet kapjak rólad és a vállalkozásodról.
  2. Ezt követően elkészítem a személyre szabott árajánlatot, amit, ha elfogadsz, megkötjük a szerződést és elintézzük a szükséges dokumentációkat.
  3. A közös munka egy 40 perces online konzultációval kezdődik, amin megbeszéljük a fennmaradó, fontos kérdéseket és ha még nincs, akkor lefoglaljuk a weboldaladhoz szükséges tárhelyet és domain nevet.
  4. A megbeszéltek alapján elkezdem felépíteni weboldalad látványtervét, amit, ha elkészül, továbbítok neked. Ezen még lesz lehetőséged módosítást kérni maximum 3 alkalommal.
  5. A látványterv lefixálása után a WordPress segítségével felépítem neked a tervezett weboldalt, amit szintén javítunk és tesztelünk az élesítés és az átadás előtt a hibátlan működés érdekében.
  6. Ha mindent rendben találtunk és leteszteltük az utolsó gomb működéséig a teljes oldalt, akkor kerül sor az oldal közzétételére és átadására.
  7. A weboldal folyamatos karbantartása és frissítése elengedhetetlen a biztonságos és jó működéshez. Ezekben a feladatokban szintén tudok neked segítséget nyújtani.

Mit szólsz? Belevágunk?

Önismeret a munkámban

lovak segítségével

Én és a lovak

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Quam molestie magna imperdiet at et. Faucibus nunc viverra sit gravida at nibh erat in. Vulputate molestie sed turpis venenatis. Eu ut ultrices vitae pellentesque pellentesque nec. Facilisi eget pellentesque id duis neque mi sit in enim. Elit justo proin iaculis laoreet dui lorem. At hac sed eu eget est sed.

arrow_brown

2021 egy nagyon fontos év volt számomra és a vállalkozásom számára is. Elhatároztam ugyanis, hogy olyan állatbarát vállalkozásoknak szeretnék segíteni, akik tovább akarnak fejlődni és növekedni az online

Portfólió

Válogatás eddigi munkáimból

2021 egy nagyon fontos év volt számomra és a vállalkozásom számára is. Elhatároztam ugyanis, hogy olyan állatbarát vállalkozásoknak szeretnék segíteni, akik tovább akarnak fejlődni és növekedni az online

Visszajelzések ügyfeleimtől

Rólam mondták

˝

Lépjünk kapcsolatba

Írj nekem üzenetet

Név(Kötelező)
Milyen e-mail címet használsz?
Add meg weboldalad linkjét:
Foglald össze, miben tudok neked segíteni:

Scroll to Top