fbpx

A te webdesignered

A márka mögött

Az én történetem

Már egészen tinikorom óta foglalkoztat a weboldal készítés és az online világ. Körülbelül 18 évesen, szaktudás nélkül kezdtem el honlapokat készíteni a G-portál segítségével. Ezután egy filmes, egy marketinges és egy webdesigneres végzettséggel a hátam mögött, 2019-ben indultam el hivatásszerűen ezen a csodálatos úton. Pályakezdőként a marketing, a weboldal készítés, a grafika, a rendszerépítés és menedzselés, illetve a kommunikáció területén szereztem nélkülözhetetlen tapasztalatot, amire szükségem volt ahhoz, hogy saját vállalkozást indíthassak.

Kezdetben nem igazán tudtam, mihez fogok kezdeni ezzel a tudással, de reméltem, hogy lesz lehetőségem hasznosítani mindegyiket. Így született meg 2021 őszén a HerWebdesign (korábban HerDesign) ötlete, ahol még nem körvonalazódott, hogy pontosan kiknek szeretnék segíteni a weboldalak és az online jelenlét kapcsán, de mindez teljesen megváltozott, mikor gyerekkori hobbim, a lovaglás és a lovak ismét visszatértek az életembe. Onnantól fogva nem volt kérdés, hogy olyan vállalkozásokat akarok támogatni szaktudásommal és tapasztalataimmal, akik lovakkal, kutyákkal és más állatokkal együtt vagy értük dolgoznak.

Óriási öröm volt számomra, mikor 2021 végén elkészíthettem az első weboldalt egy lovas fejlesztő képzéseket népszerűsítő cég számára. A lelkesedésem azóta is töretlen, hiszen a tavalyi évben több hasonló vállalkozónak segítettem weboldal készítésben, marketingben és online megjelenésben. Ebben az évben is sok újdonsággal készülök nektek, melyek segítségével tovább fejleszthetitek állatbarát vállalkozásotokat és képesek lesztek a következő szintre lépni. Ha szeretnéd te is elkezdeni velem a közös munkátide kattintva felveheted velem a kapcsolatot. 🙂

Küldetésem...

…hogy minél több állatbarát vállalkozásnak megmutathassam, hogy milyen előnyei vannak egy saját weboldalnak, illetve az online megjelenés- és rendszerépítésnek. Szeretném átadni nekik szaktudásomat, melynek segítségével képesek lesznek fejleszteni vállalkozásukat az online térben, a logó készítéstől kezdve, a hírlevél rendszer kiépítésén át, egészen a közösségi média posztok és hirdetések létrehozásáig. Célom, hogy igényes, jól működő és az ügyfél elképzeléseit teljes mértékben megvalósító weboldalakat hozhassunk létre, ami segíteni fogja őket abban, hogy a vállalkozás megjelenhessen az online világban, és hogy általa kiépíthessünk egy olyan rendszert, ami nem csak a népszerűsítésben és a vevőszerzésben segít, hanem a mindennapi életet és munkát is nagymértékben megkönnyíti számukra.

Egy kis érdekesség

Tudod, hogy mit jelent a HER a márkanevemben?

Egyrészt a HER, a Horváth Eszter, vagyis a teljes nevem rövidítése,

másrészt pedig külön-külön jelentéssel bírnak a betűk is, amik a lovak iránti töretlen szeretetemet jelképezik:
H=horse (ló)
E=equestrian (lovas)
R=riding (lovaglás)

beszélgetés a vállalkozásomról

Interjú velem

Scroll to Top